Handels og fragtbetingelser

For PostDanmark:

 • VENY.DK
 • Thorsvej 25
 • 4060 Kirke såby
 • Danmark
Ved bestilling afsendes ordren normalt indenfor 36 timer.
Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 2-4 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder veny.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.
Du har 14 dages returret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Besked skal gives til kundeservice@veny.dk.I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kan jeg bytte undertøj og badetøj ?

Ja, returretten gælder også bade- og undertøj. Betingelsen er naturligvis, at du ikke har brugt tøjet (men du må gerne prøve tøjet med dit eget undertøj under).
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du kan via pakkelabels udfylde pakke – og returlabels og sende pakken til os. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Returadressen er:

 • For PostDanmark:

  VENY.DK
  Thorsvej 25
  4060 Kirke såby

 • Danmark

VED RETURNERING HENVISES TIL VORES ONLINE RETUR. HAR DU HANDLET, NORDEA ELLER DANSKE NETBANK BEDES DU OPLYSE DIT REG. OG KONTONUMMER, SÅ VIL BELØBET BLIVE TILBAGEFØRT DERTIL.

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ByDestiny I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktørene for ByDestiny I/S samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på veny.dk er Direktørene.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.veny.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot og ratepanel, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi anvender Trustpilot.dk og Ratepanel.com til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

Som kunde hos ByDestiny I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ByDestiny I/S via e-mail kundeservice@veny.dk.

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på Facebook eller i vores nyhedsbreve. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Øvrige ting

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen.

Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Brug af gavekort kræver din accept af følgende vilkår og betingelser. Det elektroniske gavekort kan beholdes og udløber efter 3 år. Gavekortets størrelse kan maksimalt udgøre kr. 3.000. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler.

Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler på vores websites. Beløbet, du handler for, trækkes fra saldoen, og er der et restbeløb, vil det fremgå af din kvittering.

Gavekortet kan ikke veksles til køb af gavekort. Aktuel saldo kan oplyses ved at indtaste gavekort-koden på websitet eller ved at skrive til kundeservice. Hav venligst din gavekort-kode parat. Når kortet er opbrugt, udløber det automatisk.

Veny.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.veny.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis den billigste form for returfragt.
Varen sendes til:

 • For PostDanmark:

  VENY.DK
  Thorsvej 25
  4060 Kirke såby

 • Danmark
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Vælg en af de årsagskoder du bliver præsenteret for.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Returadressen er:

 • For PostDanmark:

  VENY.DK
  Thorsvej 25
  4060 Kirke såby

 • Danmark
Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet).

Alle kan handle hos os. Du skal dog være fyldt 18 år for at indgå en kreditkøbsaftale.

Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer at du er over 18 år.

En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@veny.dk eller på telefon 23 72 17 59. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Email: kfst@kfst.dk, Telefon: 4171 5000

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på kundeservice øverst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@veny.dk eller tlf. (+45) 23 72 17 59. Vi beder dig have dit ordrenummer klar